Лідери фракцій знову не змогли досягти домовленості щодо розблокування роботи парламенту. Про це повідомляє кореспондент ForUm’у.

Жодна пропозиція спікера парламенту Володимира Литвина, із тих, які були озвучені ще вчора, не була підтримана.

Партія регіонів продовжує наполягати на підвищенні соціальних стандартів людей.

В інтерв'ю парламентським журналістам замголови фракції ПР Олександр Єфремов заявив, що представники Партії регіонів поки що перебуватимуть у сесійному залі.

Він також признався, що сумнівається у тому, що сьогодні консультації щодо розблокування роботи ВРУ будуть продовжені. Єфремов підкреслив, що таким чином це питання буде відкладене на наступний пленарний тиждень.

Як повідомляв ForUm, у п'ятницю народні депутати із Партії регіонів знову заблокували парламентську трибуну.

Напередодні засідання погоджувальної ради лідерів фракцій закінчилося безрезультатно. Присутнім не вдалося домовитися про розблокування парламентської трибуни і подальшу роботу парламенту.

Спікер парламенту Володимир Литвин запропонував кілька варіантів виходу із ситуації, що склалася стосовно блокуванняч трибуни. За словами спікера, депутати повинні зайти в зал і проголосувати законопроект про підвищення соціальних стандартів. Або ухвалити рішення про скасування постанови про зміну способу голосування.

У вівторок народні депутати вирішили, що голосуватимуть за проекти законів, які стосуються соцстандартів, не за допомогою системи «Рада», а підняттям рук і вголос підтверджуючи свою позицію щодо законопроекту.

ПР заблокувала трибуну, наполягаючи на голосуванні картками стосовно соціальних законопроектів.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

622