Блок Юлії Тимошенко впевнений, що Партія регіонів добивається дострокового розпуску Верховної Ради.

«Ми завжди послідовно виступали проти руйнування парламенту і парламентаризму, але те, що сьогодні відбувається, спричинить за собою один висновок: парламентаризм буде знищений», - сказав лідер фракції БЮТ Іван Кириленко на брифінгу в четвер у Києві.

За його словами, всі пропозиції, що прозвучали під час погоджувальної ради щодо розблокування роботи парламенту, не знайшли підтримки у фракції Партії регіонів.

«Коли Партія регіонів запропонувала голосувати картками (по соціальних законопроектах – ред.), стало зрозуміло, що ситуацію хочуть довести до абсурду і до розпуску парламенту», - підкреслив Кириленко, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Ми знаємо, що таке завдання поставлено. Ми володіємо цією інформацією достовірно і говоримо відверто, що парламент буде розпущений і блокування буде до тих пір, поки це не відбудеться», - заявив лідер фракції БЮТ.

Як повідомляв ForUm, сьогодні, 24 вересня, Партія регіонів продовжує блокувати трибуну парламенту.

Засідання погоджувальної ради лідерів фракцій завершилося безрезультатно. Присутнім не вдалося домовитися про розблокування парламентської трибуни і подальшу роботу парламенту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

686