У Раді Міністрів Автономної республіки Крим створено робочу групу з організації обговорення проекту закону України «Про внесення змін до Конституції України», запропонованого Президентом Віктором Ющенком, і затверджено план заходів. Про це повідомляє прес-служба Ради Міністрів Криму у вівторок.

Керівником робочої групи призначено першого заступника голови Ради Міністрів Криму Едуарда Гривковського. Також у містах і районах Криму створені аналогічні робочі групи, повідомив «Інтерфакс-Україна».

План заходів передбачає проведення наради з цього питання, організацію інформаційних заходів, проведення «круглого столу» з представниками політичних сил, громадських об'єднань, учених, а також проведення роз'яснювальної роботи серед населення.

Республіканському комітету Криму з інформації доручено провести організацію всебічного освітлення ходу обговорення у ЗМІ.

Як повідомляв ForUm, 25 серпня Президент України Ющенко підписав указ про винесення на всенародне обговорення проекту закону «Про внесення змін до Конституції України», внесеного їм на розгляд Верховної Ради. У тексті указу наголошується, що всенародне обговорення має бути завершене до 1 грудня 2009 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

453