Дострокові вибори – абсолютно нормальна практика, і політична ситуація в Україні після підписання Президентом Віктором Ющенком Указу про розпуск Верховної Ради залишається спокійною. Про це сьогодні на прес-конференції в Києві заявив Михайло Камінський, депутат Європарламенту, що формує доповіді по Україні.

Михайло Камінський розопвів, що він прибув до Києва на півтора дні і провів низку зустрічей з депутатами Ради.

«Тут нічого страшного не відбувається, все нормально», – підкреслив Камінський і додав, що для Європи проведення дострокових парламентських виборів є «нормальною практикою».

«Сьогодні ні Польща, ні Європа, ні Росія, ні Америка не повинні підтримувати жодну політичну партію», – вважає депутат Європарламенту.

«Я – друг президента Качинського. Він, як і всі поляки, спостерігає за тим, що відбувається в Україні», – додав при цьому Камінський, передає «Новий Регіон».

«Сьогодні я в Києві не як поляк, а як депутат Європарламенту… але я дуже радий, що наш Президент підтримує вашого Президента», – сказав Камінський.

Він також підкреслив, що в своїй доповіді «Перспектива членства України в ЄС», який за планом збирається прочитати в червні поточного року, має намір позначити ситуацію в Україні, як нормальний демократичний процес.

«Якщо хтось ініціює дострокові вибори, то це не значить, що він робить замах на демократію», – вважає Камінський.

«Я підкреслюватиму, що дострокові вибори – це абсолютно нормальна річ», – підкреслив депутат Європарламенту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

349