Лідер громадського руху «Народна самооборона», колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не виключає, що може очолити виборчий список блоку «Наша Україна» на позачергових виборах до парламенту.

«Я цього не виключаю», - сказав він в інтерв'ю «Українській правді», додавши при цьому, що йдеться не про «працевлаштування Луценка», а про «представлення нових ідей і людей, які народилися в ході активності «Народної самооборони».

Разом з тим Луценко відзначив, що добиватиметься формування єдиного списку демократичних сил - спільного блоку БЮТ і «Нашої України». «Це запорука перемоги на виборах», - вважає він, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Коментуючи заяву лідера БЮТ Юлії Тимошенко про те, що «Наша Україна» і БЮТ йтимуть на вибори «паралельними колонами», оскільки існує різниця в поглядах, Луценко сказав: «Це не означає, що буде два окремі списки. Тому що, враховуючи всі відмінності, навіть з блоку Юлії Тимошенко можна зробити десять списків. Насправді відмінності між нами не такі великі, як те, що нас об'єднує».

«Зараз ми формуємо нові ідеї і нову команду, яку може висунути «Народна самооборона». Після цього ми проведемо переговори з нашими партнерами по опозиції», - додав він.

Луценко повідомив також, що у вівторок його політична сила «за квотою "Нашої України і її союзників» передала в Центральну виборчу комісію перелік представників у територіальні виборчі комісії по всій Україні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

402