Народний депутат України, член фракції Партії регіонів Василь Кисельов погрожує міністру оборони Анатолію Гриценку і в.о. глави СБУ Валентину Наливайченку відставкою у випадку, якщо ці особи політизуватимуть роботу підвідомчих їм структур. З відповідною заявою Кисельов виступив з парламентської трибуни, передає кореспондент ForUm’у.

Нардеп повідомив, що у вівторок після обіду звернувся до спікера парламенту з проханням розглянути повідомлення чотирьох українських родин, які повідомляють, що їх синів, які служать в армії, не хочуть відправляти в інші міста за місцем служби, а залишають служити в Києві, нібито у зв'язку з тим, що політична ситуація в столиці починає загострюватися.

«Якщо ми дійдемо до розгляду питання, і тут сидітиме Анатолій Гриценко, я проситиму вас поставити на розгляд парламенту питання про відставку міністра оборони Гриценка з посади за те, що він сьогодні почав грати в політику», - сказав Кисельов.

Крім того, він підкреслив, що на сьогодні, виконувач обов'язків глави СБУ Валентин Наливайченко також підозрюється в політизуванні роботи свого відомства. «Якщо парламентський комітет встановить, що Наливайченко вліз не в свою справу, теж почав грати в політику, то ми зобов'язані ухвалити рішення про його відставку», - підкреслив нардеп.

Ганна Писаренко

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

382