МВС з'ясовує обставини ДТП, в якій постраждав «бютівець Шкіль»

Співробітники правоохоронних органів продовжують працювати над з'ясуванням обставин ДТП, в якій в ніч на неділю постраждав депутат від БЮТ, глава УНА-УНСО Андрій Шкіль. Про це повідомив у неділю начальник департаменту МВС зі зв'язків з громадськістю Костянтин Стогній.

Наразі Шкіль перебуває в Київській міській лікарні N17 зі струсом мозку і ударом грудної клітки. Лікарі оцінюють його стан як середньої тяжкості.

Нагадаємо, інцидент стався о 00:10 неділі. Водій автомобіля «Mitsubisi-Proton» (житель Києва, 1963 року народження), рухаючись по Дніпровській набережній з боку вул. Княжий Затон у напрямі вул. Березняківської, в районі розташування АЗС «Солекс», виконуючи лівий поворот через подвійну суцільну осьову, не пропустив автомобіль «Hyndai-Grandeur» під керуванням Шкіля, який рухався назустріч, внаслідок чого і відбулося зіткнення, передає «ЛІГА».

Під час ДТП два пасажири (1963 р.н. і 1989 р.н.) автомобіля «Mitsubisi» загинули на місці події. Народний депутат з тілесними ушкодженнями доставлений у відділення політравми Київської міської лікарні N17.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

352