Депутати Тернопільської обласної ради висадили понад 4 тис. саджанців червоних дубів і сосен на площі в 3 гектари.

«Місце, де насадили ліс - це непридатна для сільського господарства земля на околиці поля», - розповів керівник прес-служби облради Борис Машлянко, додавши, що до приїзду депутатів були спеціально викопані ямки для висадження дубів і знятий дерен там, де повинні рости сосни.

У висадці «депутатського лісу» біля с. Шибалін Бережанського району взяли участь голова обласної ради Михайло Миколенко, депутати і апарат облради.

На загальнообласну толоку депутати приїхали разом зі своїми дружинами, дітьми і внуками. Напередодні роботи садівники отримали благословення місцевого священика, передає «Інтерфакс-Україна».

За словами Миколенка, висадження першого на Тернополі «депутатського лісу» присвятили 100-річчю з дня народження головного командира УПА Романа Шухевича і 65-річчя створення УПА.

Як відзначив голова облради, це не одноразова акція на Тернопіллі, тому що така робота проводитиметься протягом року. Зокрема, Миколенко закликав приєднатися до висадження лісів області вчителів, поштовиків, зв'язківців, працівників комунальних служб і підприємців.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

305