Сьогодні напередодні Міжнародного жіночого дня в Клубі Кабінету Міністрів України пройшла зустріч керівництва уряду України з жінками з різних регіонів країни, передає кореспондент ForUm’у.

На перший подібний захід приїхали привітати жінок зі святом 8 Березня спікер Верховної Ради України Олександр Мороз і віце-прем'єр-міністр України Дмитро Табачник. Також на заході був присутній міністр праці і соціальної політики України Михайло Папієв.

Біля входу в Клуб Кабінету Міністрів всіх жінок, які прибули на захід, зустрічали курсанти військового ліцею ім. Івана Богуна і в холі будівлі звучала жива музика. Святковий настрій запрошеним жінкам забезпечував національний оркестр народних інструментів України.

Святковий концерт з нагоди святкування Міжнародного жіночого дня вели український шоумен Ілля Ноябрьов і олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва.

Крім цього всім жінкам дарували букети весняних квітів і пригощали келихом шампанського.

Віце прем'єр-міністр України Дмитро Табачник, поздоровляючи всіх жінок з наступаючим Міжнародним жіночим днем, виразив упевненість у тому, що жінкам потрібно дарувати подарунки кожного місяця. «Чомусь жінок ми поздоровляємо тільки раз на рік, а якщо постаратися, то приводів для свята можна знайти багато і дарувати їм подарунки хоча б раз на місяць», - сказав він.

Голова Верховної Ради України Олександр Мороз також привітав жінок зі святом 8 Березня і сказав про те, що «в такий день всі чоловіки намагаються знайти додатковий вагомий аргументи для того, щоб показати яке значення для них мають прекрасні жінки».

«Нехай кожний новий день дарує вам радість, а чоловіки - кохання», - сказав спікер ВР.

І Мороз прочитав присутнім жінкам свої вірші про кохання.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

415