Чоловік британської королеви герцог Единбурзький може стати фігурантом у справі про загибель принцеси Діани і з'явитися перед судом присяжних. Не виключено, що 85-річному герцогу «доведеться наймати адвокатів, щоб захистити себе від звинувачення в розробці плану, що привів до смерті Діани», повідомляє газета Observer..

Відносини між чоловіком глави британської корони і покійною принцесою не склалися, і Діана саркастично іменувала адресовані їй листи герцога Единбурзького «королівськими коштовностями», виходячи з їх «змісту підбурювання», інформує газета.

Слідча комісія, очолювана екс-главою Скотланд- ярду лордом Стівенсом, прийшла до висновку, що загибель принцеси Діани і Доді аль-Файеда в паризькій автокатастрофі 1997 року була нещасним випадком, передає «Newsru.com».

Проте батько Доді, єгипетський мільярдер Мухаммед аль-Файед, наполягає на версії вбивства свого сина британськими спецслужбами. В п'ятницю Високий суд Лондона пішов назустріч аль-Файеду і ухвалив рішення про те, що судовий процес у даній справі пройде за участю журі присяжних.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

428