Президент України Віктор Ющенко повторно запропонує парламенту затвердити Володимира Огризка на посаду міністра закордонних справ і Віктора Короля на посаду голови СБУ. Про це, як передає кореспондент ForUm’у, він заявив на прес-конференції у вівторок.

За словами Президента, Огризко і Король найкращим чином відповідають «функціям, завданням, які покладаються» на керівників міністерств і відомств. «Ще раз хочу підкреслити, що питання призначення Володимира Огризка на посаду міністра закордонних справ після того, як я провів консультації з Борисом Івановичем Тарасюком щодо його відставки, відразу було узгоджене з Кабінетом Міністрів України. Я дав розпорядження Балозі (главі Секретаріату Президента – ред.) терміново зв'язатися з прем'єр-міністром на предмет його позиції щодо кандидатури Огризко. І прем'єр-міністр дав чітку і швидку відповідь – ця кандидатура його влаштовує. Я упевнений, що вона влаштовує всіх тверезомислячих людей», - сказав він.

Ющенко вважає, що на сьогодні і світу, і українському суспільству не «вистачає одних відчуттів, що владних повноважень новоспечена влада вже набрала скільки хотіла в рамках непродуманих змін до Конституції».

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2099