В річницю катастрофи літака Ту-154М під Донецьком буде встановлено пам'ятний обеліск, - повідомив міністр транспорту і зв'язку України Микола Рудьковський на засіданні урядової комісії з надання допомоги сім'ям загиблих під час авіакатастрофи в суботу в Санкт-Петербурзі.

« Зараз в Україні опрацьовується питання про встановлення пам'ятного обеліска в річницю авіакатастрофи. Питання приїзду родичів всіх загиблих на церемонію відкриття знаходиться під максимальним контролем органів виконавчої влади. Я впевнений, що за сприяння влади Петербургу ми зможемо надати можливість всім родичам приїхати на річниця », - сказав Рудьковський.

У свою чергу міністр транспорту РФ Ігор Левітін подякував українським колегам за надання всієї необхідної інформації під час розслідування причин авіакатастрофи, передає «Інтерфакс-Україна».

Губернатор Петербургу Валентина Матвієнко відзначила, що «уряд міста за сприяння міністра транспорту РФ і членів урядової комісії зробили все можливе, щоб полегшити біль для родичів загиблих під час авіакатастрофи. Були виділені необхідні кошти і надана необхідна допомога».

Літак авіакомпанії «Пулково» Ту-154М зазнав катастрофу в Донецькій області 22 серпня 2006 року. На його борту знаходилося 160 пасажирів і 10 членів екіпажу, всі вони загинули.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

645