Якщо Україну інтенсивно втягуватимуть у НАТО, Кримська автономія може поставити питання про вихід зі складу країни. Такий прогноз дав народний депутат від Комуністичної партії України Леонід Грач у вечірньому ефірі телеканалу «ICTV».

Грач підкреслив, що в тому випадку, якщо пронатовські налаштовані представники влади продовжуватимуть свою «оскаженілу агітацію., Крим поставить питання про вихід зі складу України».

Також Грач виразив сумнів у дієвості Стратегії національної безпеки України, затвердженій Указом Президента. «Указне право померло ще при Кучмі», - сказав він. На думку Грача, не може йтися про документ, який визначає стратегію розвитку країни, і затверджений «якимсь Указом», передає «ЛІГА».

Нагадаємо, Генеральний секретар Північноатлантичного альянсу Яап де Хооп Схеффер у Мюнхені на міжнародній конференції щодо безпеки заявив, що хоче бачити серед кандидатів на вступ до НАТО в 2009 році Сербію, Україну і Грузію. «Звичайно, народ повинен сам вирішити, але я думаю, що в 2009 році це рішення буде ухвалене», - сказав він 10 лютого.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

641