Європейська сторона високо оцінює досягнення України щодо виконання Плану дій Україна – ЄС у сфері юстиції і внутрішніх справ. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Василь Мармазов за результатами чергового спільного засідання підкомітету «Юстиція, свобода і безпека» Комітету з питань співпраці між Україною і Європейським Союзом, яке відбулося в Брюсселі.


Як повідомили в Департаменті зв'язків з громадськістю МВС України, під час засідання розглядалися питання, пов'язані з результатами виконання Плану дій Україна – ЄС у сфері юстиції і внутрішніх справ від 2001 року, і розробки оновленого документу і графіка його імплементації.


Крім того, в Брюсселі підіймалися питання залучення матеріально-технічної допомоги з боку Європейської комісії з метою реформування органів внутрішніх справ. Також обговорювалися заходи щодо забезпечення виконання зобов'язань України, пов'язаних з виконанням угоди між сторонами про реадмісію, передає «УНІАН».


Під час засідання заступник міністра внутрішніх справ України виступив з інформацією щодо стану співпраці з ЄС в області боротьби з наркобізнесом.


Як відзначає ДЗГ МВС, Мармазов отримав підтримку прагнень МВС України щодо можливостей співпраці з інформаційно-аналітичним Центром ЄС з питань контролю за оборотом наркотичних речовин.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

556