Відповідно до частини другої статті 94 Конституції України Президент України Віктор Ющенко повернув зі своїми пропозиціями для повторного розгляду Верховною Радою Закон «Про Кабінет Міністрів України».

Про це повідомили в офіційному інтернет-представництві Глави держави.

Представлятиме пропозиції Президента України під час розгляду Закону на пленарному засіданні Верховної Ради України перший заступник глави Секретаріату Президента України – представник Президента України в Кабінеті міністрів України Арсеній Яценюк, передає «УНІАН».

Як повідомляв ForUm, Ющенко заявляв, що ветирує прийнятий недавно Верховною Радою України Закон України «Про Кабінет Міністрів України».

Зокрема, Ющенко повідомив, що під час консультацій з Морозом і Януковичем вони обговорили підготовку спільної редакції законопроекту «Про Кабінет Міністрів України» відповідно до духу і букви Універсалу національної єдності».

«В Універсалі ми домовилися, що над цим законопроектом працюємо всі разом, формуємо солідарну позицію, яку потім підписує Президент», – сказав Ющенко, відзначивши, що наразі керівництво держави повертається до консолідованої позиції з цього питання.

На уточнююче питання журналістів, чи означає це, що він не підпише прийнятий в грудні 2006 року депутатами закон про Кабмін, Президент сказав: «Так, ви правильно мене зрозуміли».

Нагадаємо, Верховна Рада України 21 грудня 2006 року прийняла урядовий варіант Закону України «Про Кабінет Міністрів України», відхилюючи законопроект про уряд, поданий Президентом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

364