Вето Президента на закон про продовження до 2008 року мораторію на продаж землі суперечить передвиборчим обіцянкам Віктора Ющенка під час виборів Президента в 2004 році. Про це інформує прес-служба БЮТ.


Прес-служба нагадує, що 5 жовтня 2004 року кандидат у Президенти Ющенко в зверненні до селян заявив: «Я виграю вибори і в перші ж дні на посаді Президента підпишу закон про продовження мораторію на купівлю-продаж землі. Разом з вами ми не пропустимо олігархічний кримінал до скупки селянських земель за безцінь! Не дозволимо знову обдурити селян».


У повідомленні прес-служби БЮТ також стверджується, що текст звернення досі розміщений на персональному інтернет-сайті Віктора Ющенка «Моя Україна».


БЮТ не розуміє, що змусило Президента України через два роки забути про свої передвиборчі обіцянки і сьогодні владними повноваженнями захищати полярно іншу позицію щодо продажу землі, передає «УНІАН».


«У період президентської виборчої кампанії наша політична сила підтримувала програму кандидата в Президенти Віктора Ющенка. І це покладає на нас особливу відповідальність пам'ятати і виконувати як власні обіцянки, так і передвиборчі обіцянки нинішнього Президента. Дивно, що сьогодні Віктор Ющенко в земельному питанні виявився палким прихильником Леоніда Кучми, який також накладав вето на закон про заборону продажу земель сільськогосподарського призначення. Очевидно, Віктор Ющенко забув також свої палкі слова: «Земля - це останнє, що у селян залишилося!», наголошується в повідомленні прес-служби БЮТ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

367