Столична влада перевірить фінансово-господарську діяльність, а також ефективність використання майна і якість послуг, що надаються киянам комунальними підприємствами "Київська міська стоматологічна поліклініка", "Київський центр новітніх технологій у стоматології" і "Стоматологічна поліклініка Солом’янського району. Про це сказав заступник голови Київської міськдержадміністрації Денис Басс.

Як повідомили в прес-службі Київської міськдержадміністрації, вже затверджений склад комісії, яка займеться перевіркою. До неї ввійшли представники міськдержадміністрації, керівники головних управлінь. Головою комісії призначена заступник голови Київської міськдержадміністрації Ірена Кільчицька. До перевірки залучені також голова постійної комісії Київради з питань охорони здоров'я і соціального захисту Ольга Богомолець-Шереметьєва. Взяти участь у роботі комісії пропонується також всім депутатам, передає «ЛІГА».

"Для об'єктивного і точного діагнозу комунальних стоматологічних установ комісія, швидше за все, скористається допомогою контролюючих і правоохоронних органів", - додав Басс.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

406