Шуфрич визначився зі своєю найближчою політичною перспективою і буде депутатом Верховної Ради Автономної Республіки Крим, що, на його переконання, ніяк не вплине і не перешкодить роботі у Києві і керівництві партії. Про це політик повідомив в інтерв'ю кореспонденту ForUm‘у.

В Криму Нестора Шуфрича, за його визнанням, зустріли «дуже тепло». «Я б сказав так - люди прийняли тепло, політикум - насторожено. Але це нормальна реакція політиків, які бояться почути оцінку своїх дій. Але вони її почують, правильно бояться», - наголосив Шуфрич.

Серед перших законопроектів, які він планує внести на розгляд парламенту АРК, - про захист прав на використання російської мови.

Відповідаючи на питання, де Шуфрич житиме в Криму і чи є у нього там квартира, він сказав: «Скажу відверто, Шуфрич в змозі купити собі квартиру в будь-якому місті України. Я відмовився від депутатської квартири у Києві, не взяв за неї грошову компенсацію і придбав собі квартиру самостійно. Не виключаю, що куплю квартиру і в Сімферополі».

Повний текст інтерв'ю читайте тут.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

294