В першому кварталі 2006 року до загального фонду зведеного бюджету Автономної республіки Крим надійшло 231,6 млн. грн. податків і зборів, або 97,4% планових показників Міністерства фінансів України. Про це повідомив міністр фінансів АРК Сергій Ляшенко.

Як повідомили в прес-службі Ради міністрів АРК, за його інформацією, до бюджету АРК надійшло 62,6 млн. грн. податків і зборів, до бюджетів міст і районів – 169 млн. грн. За підсумками I кварталу тільки 11 регіонів автономії забезпечили виконання планових показників Мінфіну стосовно прибутків, які враховуються при визначенні обсягу міжбюджетних трансфертів: Бахчисарайський, Джанкойський, Красногвардійський, Красноперекопський, Ленінський, Нижньогірський, Первомайський, Раздольненський, Сакський, Совєтський, Чорноморський райони.

Порівняно з аналогічним періодом минулого року, надходження податків і зборів до зведеного бюджету АРК збільшилися на 46,9 млн. грн., або на 25,4%. При цьому за весь 2006 рік до зведеного бюджету АРК очікується забезпечити надходження податків і зборів в розмірі 1 млрд. 150,2 млн. грн., або 105% плану, повідомляє «УНІАН».

За інформацією міністра, з початку цього року заборгованість за платежами до бюджету була знижена на 1,7 млн. грн., у тому числі за березень – на 0,5 млн. грн. За станом на 1 квітня 2006 року недоїмка за платежами, які зараховуються до бюджету АРК і бюджетів міст і районів автономії, становить 26,4 млн. грн. Значні суми заборгованості мають Сімферополь, Феодосія, Ялта і Євпаторія.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

332