Президент України Петро Порошенко представив керівникам силових міністерств і відомств нового секретаря Ради національної безпеки і оборони України - Олександра Турчинова. Про це повідомляє прес-служба «Народного фронту».

«Мною прийнято, можливо, одне з найбільш відповідальних кадрових рішень у системі органів національної безпеки України», - зазначив Порошенко.

Разом з тим Президент України зазначив, що попереду дуже багато роботи в системі національної безпеки та оборони «і тому найбільш оптимальною кандидатурою є Олександр Валентинович Турчинов - людина, якій не потрібен час на адаптацію, він повністю володіє ситуацією».

За його словами, на плечі Турчинова лягає підготовка дуже важливого реформування галузі безпеки, програма реформ і стратегія розвитку, яка повинна бути запропонована найближчим часом.

«Цим призначенням ми завершуємо кадрове формування з забезпечення ефективної діяльності у сфері національної безпеки і оборони», - сказав Президент України, додавши, що вже з сьогоднішнього дня «починається підготовка засідання Ради національної безпеки і оборони, яке буде присвячене формуванню бюджету в галузі безпеки, оборони та правоохоронної діяльності».

Нагадаємо, 16 грудня Президент України Петро Порошенко призначив Олександра Турчинова секретарем Ради національної безпеки і оборони України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом