Харківські правоохоронці перевіряли повідомлення про замінування Харківського університету повітряних сил імені Івана Кожедуба, вибухових пристроїв виявлено не було. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Харківській області.

«Сьогодні (28 листопада. - Ред.) близько 10:30 до чергової частини Дзержинського РВ від оператора служби «102» надійшла інформація про те, що в адміністративній будівлі Харківського університету повітряних сил імені Івана Кожедуба закладена вибухівка», - йдеться в повідомленні.

За даними правоохоронців, для перевірки повідомлення на місце події виїхали співробітники слідчо-оперативної групи, експерти, вибухотехнічна та кінологічна служби.

Згідно з повідомленням, у зв'язку з загрозою вибуху було евакуйовано близько 500 осіб. Так, фахівці провели ретельний огляд 9 поверхів університету, а також обстежили всю прилеглу територію.

«Ніяких вибухових пристроїв або небезпечних речовин правоохоронці не виявили», - підкреслили в міліції.

Факт події внесено до журналу єдиного обліку про кримінальні правопорушення, правоохоронці проводять усі необхідні розшукові заходи з метою встановлення особи, яка зробила неправдиве повідомлення про замінування навчального закладу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом