Міський голова Харкова Геннадій Кернес готовий брати участь у наступних мерських виборах. Про це він заявив журналістам у середу.

«Я буду йти на вибори. Якщо ці вибори будуть навесні, якщо ці вибори будуть в жовтні, в листопаді - не має значення, коли вони будуть. Якщо я буду живий-здоровий, я піду на вибори», - сказав Кернес.

Він повідомив, що, як і раніше, залишається головою Харківської міської організації Партії регіонів, але при цьому не виключив, що піде на вибори як самовисуванець. Він також не виключив можливість створення нової регіональної політичної сили в майбутньому.

«Не виключаю, тому що у нас є вотум довіри», - сказав Кернес, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Він зазначив, що, незважаючи на поранення в квітні, продовжує вести активний спосіб життя: проводить прийоми громадян як в мерії, так і на підприємствах, займається спортом і сподівається, що зможе знову ходити.

«Я зараз навчаюсь плавати... Я вірю в те, що я піду. Я доведу, що можна ходити і після таких важких поранень, які у мене були», - сказав Кернес.

Нагадаємо, у Харкові близько десятка мітингувальників намагалися прорвати оточення міліції, щоб потрапити на чергову сесію Харківської міської ради.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

118