У зоні антитерористичної операції за минулу добу загинуло 3 українських військовослужбовців. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО.

«Протягом доби українські силовики втратили трьох бійців», - йдеться в повідомленні, повідомляє «РБК-Україна».

Як зазначається, за добу зафіксовано 56 спроб атак на позиції сил АТО з використанням різних типів озброєння.

«Активність незаконних збройних формувань зберігається на трьох стратегічних напрямках: Луганському, Дебальцевському і Донецькому. Зокрема, зафіксовано 40 обстрілів позицій наших військ з артилерійського та мінометного озброєння, 5 обстрілів зі стрілецької зброї, 1 вогневий контакт з використанням озброєння танка і 9 додатків реактивних систем залпового вогню з боку бойовиків», - повідомляє прес-центр.

«В одному з секторів, який контролюється українськими військами, незаконні збройні формування інтенсивно застосовували реактивні системи залпового вогню, міномети та артилерію в напрямках населених пунктів: Малоорлівка, Гостра могила, Майорськ, Нікішине, Кримське, Шуми, Єнакієве. Лише Дебальцеве було обстріляне бойовиками 10 разів», - сказано в повідомленні.

При цьому артилерія сил АТО 15 разів у відповідь виконувала вогневі завдання щодо виявлених цілей.

Нагадаємо, станом на 18 листопада кількість загиблих на сході України внаслідок бойових дій зросла до 4 тис. 317 осіб, повідомляється в доповіді Організації Об'єднаних Націй від 20 листопада про стан дотримання прав людини в Україні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

27