У Тернопільській області правоохоронці перейшли на посилений режим несення служби.

Як повідомив заступник начальника УМВС у Тернопільській області з громадської безпеки Руслан Балик, викликано це тим, що в окружні виборчі комісії доставлені виборчі бюлетені.

«У нас є певні проблеми, адже Управління внутрішніх справ недоукомплектовані після очищення наших рядів від людей, які не змогли працювати в нинішніх умовах. Крім того, понад 200 працівників перебувають у зоні АТО. Але ми все зробили для того, щоб на кожному з 1 тисячі 184 дільниць області був міліціонер. Працівники всіх служб, яких ми задіяли, поставилися до ситуації з розумінням», - сказав Балик, повідомляє «УНІАН».

За його даними, ще 486 міліціонерів стежитимуть за порядком у громадських місцях: 16 - Національної гвардії, 105 - співробітників ДАІ, 98 - з Державної служби охорони, у резерві ще 154 міліціонери і 20 військовослужбовців Нацгвардії.

«Крім цього, нам будуть допомагати громадські активісти з самооборони Майдану і Автомайдану. Також будуть залучені власники мисливської зброї, для того щоб допомогти міліціонерам на виборчих дільницях. Залучаємо ще працівників міліції лінійного відділу станції «Тернопіль», рятувальників і податківців», - повідомив Балик.

Як відомо, 28 серпня в Україні стартувала виборча кампанія з виборів до Верховної Ради, запланованих на 26 жовтня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом