Через загрозу терактів всеукраїнський тур лідера Радикальної партії Олега Ляшка скасовується до кінця виборів. Про це повідомляє прес-служба партії.

«Згідно з отриманими повідомленнями, на одному з мітингів за участю Ляшка планувалося підірвати дистанційний зарядний пристрій з широкою зоною ураження», - йдеться в повідомленні.

У прес-службі підкреслили, що на зустрічі з лідером Радикальної партії навіть у невеликих містах приходять спілкуватися тисячі виборців.

«Продовжити передвиборний тур зараз означало б наражати на смертельну небезпеку прихильників Радикальної партії та всіх патріотів. Адже саме залякати українців прагнули організатори цієї провокації. Радикальна партія категорично заявляє, що ніякі рейтинги жодної політичної сили не варті людського життя і закликає всіх учасників політичного процесу скасувати всі агітаційні культурно-масові заходи», - зазначили в РП.

«У свою чергу, ми просимо вибачення у всіх наших прихильників і симпатиків, які очікували зустрічі з Ляшком. Ми залишаємося разом і продовжуємо роботу над спільною справою - боротьбою за країну рівних можливостей для всіх. Але зараз мета Радикальної партії - вберегти людей, які можуть стати безневинними жертвами брудних політичних технологій. Ми закликаємо правоохоронні органи вжити всіх необхідних заходів для гарантування спокою та безпеки громадян на цих виборах», - підсумували в партії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

58