Пенсіонери сьогодні поставлені за межу виживання. Про це заявив лідер «Опозиційного блоку» Юрій Бойко в Харкові, відповідаючи на питання журналістів, повідомляє прес-служба політичної сили.

Він підкреслив, що необхідно терміново вживати заходів щодо поліпшення їх фінансового забезпечення.

«На всіх зустрічах люди піднімають питання, чи будуть індексовані пенсії. Уряд, обваливши національну валюту, практично пограбувало пенсіонерів, тому що ціни ростуть, а пенсії не індексовані. Це біда для всіх пенсіонерів країни», - зазначив Бойко.

Він висловив упевненість, що новий парламент підтримає законопроекти щодо захисту і підтримки сімей, внесені представниками «Опозиційного блоку». Серед них, зокрема, закони про індексацію пенсій і скасування пенсійної реформи.

«Я б хотів подивитися, хто нас не підтримає, хто буде виступати проти народу, проти найбільш постраждалої від цієї влади категорії. Коли розмовляєш з людиною, що отримує пенсію у розмірі 1100 грн, то просто неможливо не діяти. Потрібно вживати заходів. Ми переконані, що ці законопроекти будуть прийняті», - підкреслив лідер «Опозиційного блоку».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом