У Луганській області 7 жовтня через обстріл загинули троє мирних жителів, поранено 11 силовиків, повідомляє прес-служба глави Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

«О 13:10 під час обстрілу системами «Град»  м. Золоте біля власного будинку загинула 53-річна жінка», - сказано в повідомленні.

Також повідомляється, що в період з 12:15 до 17:00 з боку Первомайська було вироблено 20 пострілів з мінометів з розташування зведеного загону УМВС в Тернопільській області в м. Попасна.

«В результаті поранено п`ятьох співробітників міліції, у тому числі четверо офіцерів і сержант», - повідомляє прес-служба.

Мінами знищено котельню дитячого садка, а також пошкоджені будівлі відділу ДАІ, вагоноремонтного заводу, магазину «Світанок» та три приватні будівлі.

«Одна з мін потрапила на подвір'я приватного будинку на площі Героїв. В результаті на місці загинули двоє місцевих жителів - 78-річний батько, 45-річний син», - сказано в повідомленні.

Крім того, наголошується, що 6 жовтня о 10:10, 10:35, 15:10 відбулися мінометні обстріли блокпосту в районі Нацгвардії Бахмутки, жертв немає.

З 17:50 до 19:50 бойовики обстріляли опорний пункт 92-ї бригади Збройних сил України біля с. Весела Гора Слов'яносербського району., в результаті чого поранено четверо українських бійців.

Також в районі ТЕС м. Щастя був обстріляний 24-й штурмовий батальйон ВСУ. Троє бійців поранені.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

20