Жителям територій Донецької області, підконтрольних Україні, соціальний виплати за грудень перераховані в повному обсязі. Про це повідомляє департамент соціального захисту населення Донецької облдержадміністрації.

Кошти на виплату соціальної допомоги за грудень надійшли на рахунки управлінь соціального захисту населення міст та районів області в сумі 135,4 млн грн.

«Таким чином, 193,5 тисячі жителів області в повному обсязі отримали гроші через поштові відділення і на рахунки в банківських установах», - наголошується в повідомленні.

За грудень субвенція на виплату допомоги на дітей-сиріт надійшла в області в сумі 2,32 млн грн. Зараз одержувачам через поштові відділення та рахунки банківських установ перераховано 2,27 млн грн.

В той же час по території, не підконтрольній українській владі, заборгованість з виплати допомоги малозабезпеченим сім'ям, сім'ям з дітьми, інвалідам з дитинства і дітям-інвалідам за червень-листопад поточного року становить 357,4 млн грн.

Виплата державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на території, не підконтрольній українській владі, за червень-листопад поточного року не здійснена на загальну суму 4,3 млн грн.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом