Президент України Петро Порошенко вважає, що Україна уже живе по-новому, обравши нового президента і готуючись обрати новий парламент. Про це він заявив, відповідаючи на запитання журналістів, у ході прес-конференції.

«Коли нарешті Україна заживе по-новому? Україна вже живе по-новому. У країні вже є новий президент, у країні буде новий парламент. Країна в тому стані, в якому вона перебуває зараз, здатна витримати і виграти випробування, що навалилися на неї»,- вважає Порошенко.

Також, Президент висловив упевненість в тому, що після парламентських виборів вийде об'єднати країну.

Як раніше повідомляв ForUm, 25 серпня Президент України Петро Порошенко достроково припинив повноваження Верховної Ради сьомого скликання, призначивши позачергові парламентські вибори на 26 жовтня 2014 року.

Організація з безпеки і співробітництва в Європі має намір залучити 80 довгострокових та 600 короткострокових спостерігачів на позачергові вибори Верховної Ради 26 жовтня.

Між тим керівники самопроголошених Луганської та Донецької народних республік заявили, що вони не проводитимуть вибори до Верховної Ради України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом