Сьогодні Радикальна партія на чолі з Олегом Ляшком подала до ЦВК списки кандидатів у депутати в загальномандатному та одномандатних округах.

Як заявив Ляшко під час мітингу на сходах ЦВК, його партія першою і, мабуть, єдиною з учасників виборів провела люстрацію списку.

«Сьогодні історичний момент, Радикальна партія Ляшка принесла списки до ЦВК. Ми виставляємо всі прізвища, всіх учасників списку на всенародну люстрацію», - зазначив він.

За словами Ляшка, під час формування свого передвиборного списку Радикальна партія з самого початку задекларувала принцип відкритості і гласності. Гасло «Молодь - до влади!» виявилося не порожнім. У виборчий список Радикальної партії не був включений жоден чинний депутат Верховної Ради, крім самого лідера, і жоден депутат попередніх скликань, за винятком корифея української політики - Івана Зайця.

«Немає чинних, колишніх, крім Ляшка і Зайця, немає жодного міліціонера. Для того щоб список був ідеальним, звертаюся до громадськості з проханням допомогти нам провести народну люстрацію, таким чином РПЛ показує свою прозорість і відкритість. Якщо в наш список «затесався» той, хто не має там бути, ми його обов'язково викинемо», - заявив Ляшко.

Як відомо, Ляшко неодноразово заявляв, що до його списку не увійдуть представники Партії регіонів, комуністи, чинні та колишні народні депутати, а також олігархи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом