Жителі Петровського, Кіровського, Куйбишевського та Ленінського районів повідомляють про те, що чути звуки пострілів з важких гармат і вибухи. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міської ради.

Зазначається, що станом на 12:30 працюють міські комунальні служби та аварійні бригади підприємств. У зв'язку з неспокійно обстановкою в Петровському районі автобуси за маршрутом № 42 поки йдуть до шахти №21.

О 10:50 сталося аварійне відключення 6 підстанцій в Калінінському районі. На даний момент енергопостачання 4 з них відновлено. Крім того, бригади підприємств, що подають енергію, працюють у Київському та Куйбишевському районі, де після вчорашнього обстрілу були знеструмлені 5 підстанцій.

Відносно стабілізувалася подача води в Куйбишевський район, за винятком селищ I і II Адмінмайданчика, куди здійснюється підвіз технічної води для побутових потреб.

«За минулу добу вдалося частково вирівняти водопостачання в Петровському районі. Вода стала надходити в селище Шахти 29. Сьогодні фахівці КП «Донецькміськводоканал» продовжують працювати в цьому напрямку, щоб покращити водопостачання селища. Вчора, 18 вересня не вдалося запустити Південний водогінний вузол через відсутність води в резервуарах. У зв'язку з цим не здійснювалося водопостачання у мікрорайонах Мирний, Сонячний, Блакитний і Зоряний», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вночі в Донецьку в результаті артобстрілів загинув мирний житель.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

37