Станом на 9:30 26 листопада в Донецьку неспокійно, періодично лунають вибухи і залпи з важкої артилерії. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

За інформацією прес-служби, в ніч з 25 на 26 листопада не припинялися обстріли Київського та Куйбишевського районів міста. Внаслідок влучання снарядів пошкоджені житлові будинки, господарські будівлі та комунікації міста за такими адресами:

вул. Депутатська, 39 - вогнем повністю знищено покрівлю приватного будинку; вул. Рудзутака, 5 - вогнем повністю знищено покрівлю й частково перекриття приватного будинку; вул. Шахтарської Слави, 2 - вогнем повністю знищено сараї-комірки; вул. Маршала Жукова, котельня; вул. Лісова, 1, школа-інтернат № 22 - пошкодження газової труби; вул. Лісова, 11 - пошкодження газової труби; вул. Ковалька, котельня №100; вул. Міцкевича, 26 та вул. Софійська, 17в - пошкоджено газовий колектор та розподільні газопроводи.

У прес-службі також зазначили, що було відновлено газопостачання 469 абонентам приватного сектору на вул. Шахтопрохідників, Чехословацькій, пр. Колгоспний та 25 абонентам багатоквартирного будинку на вул. Військовій.

Крім того, внаслідок обстрілу без опалення залишилися 29 житлових будинків у районі Адмінселища.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

26