Командири батальйонів, сотники і рядові бійці відреагували на образливе ставлення мера Києва Віталія Кличка до бійців антитерористичної операції, пише «Tvi.ua».

«Образивши Мосійчука, який не раз ризикував життям в бою за Україну, Ви образили кожного з нас. Ми вимагаємо Вашого публічного вибачення перед Ігорем Мосійчуком за некоректну і відверто образливу репліку. Сподіваємося на Вашу совість і порядність. А також на швидку зустріч з Вами на фронті, куди, ми впевнені, Ви навідаєтесь найближчим часом, щоб підтримати нас», - заявили комбати.

«Звичайно Ви, Віталію Володимировичу, не знаєте, що Мосійчук бере участь в АТО, оскільки не долучалися до сприяння нашій спільній військовій справі, однак якщо б долучилися, то знали би таке:

Ігор Мосійчук з самого початку російської агресії не просто активно сприяв учасникам АТО, але й сам брав участь у воєнних операціях на сході країни. Будівництво добровольчого батальйону «Азов», поїздки в зону проведення АТО, особисті відвідування і тісне спілкування з бійцями добровольчих батальйонів та ЗСУ, участь у бойових діях, заснування і керівництво «Центром допомоги учасникам АТО», матеріально-технічна підтримка військових, організація лікування та опіка над пораненими - цьому Ігор Мосійчук щодня присвячує своє життя впродовж останніх півроку. Завдяки таким людям, як він, ми відчуваємо підтримку і тил», - заявляють бійці.

Нагадаємо, що на засіданні Київради стався інцидент, коли Віталій Кличко поставив під сумнів репутацію Ігоря Мосійчука, тому що останній вимагав зняття з розгляду земельних питань, які не були належним чином оформлені.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом