Київський район Донецька о 01:40 9 вересня зазнав артобстрілу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міської ради.

Внаслідок влучання снарядів пошкоджено Донецьку спеціалізовану загальноосвітню школу-інтернат №22, розташовану за адресою вулиця Лісова, 1, два дев'ятиповерхові будинки №№17 і 19 на вулиці Листопрокатників, а також будинки приватного сектору - №31 на вул. Міцкевича та №7 на вул. Рудзутака. Постраждала жінка, з осколковим пораненням її доставили до лікувальної установи.

Станом на 9:30 ситуація в місті напружена.

Зазначається, що системи життєзабезпечення і громадський транспорт працюють у штатному режимі. Аварійні бригади енергопостачальних підприємств ПАТ "Донецькміськгаз" продовжують відновлювати пошкоджені мережі. На ранок 9 вересня у місті залишаються знеструмленими 44 трансформаторні підстанції, без газопостачання понад дві тисячі абонентів.

Як повідомляв ForUm, Президент України Петро Порошенко віддав наказ начальникові Генерального штабу Збройних Сил України припинити вогонь на Донбасі, починаючи з 18:00 5 вересня.

Нагадаємо, 5 вересня на переговорах контактної групи між представниками України, самопроголошених ДНР та ЛНР за участю ОБСЄ в Мінську підписано протокол про припинення вогню на Донбасі з 18:00 п'ятниці, 5 вересня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом