У Донецьку вчора, 30 жовтня, внаслідок обстрілу загинув мирний житель, ще один отримав осколкові поранення, повідомляє прес-служба міської ради Донецька.

«За минулу добу, після артобстрілів у Куйбишевському та Петровському районах, зафіксовані пошкодження житлових будинків і господарських будівель за такими адресами: вул. Двинська, 18, Білозерська, 19, вул. Ургальська, 37. В результаті бойових дій 30 жовтня у Донецьку загинув 1 мирний житель, ще 1 отримав осколкові поранення», - сказано в повідомленні.

Зазначається, що ніч у Донецьку минула неспокійно, надходили повідомлення про нові обстріли північної частини міста. При цьому вранці, за даними міськради, у районах Донецька тихо.

Станом на ранок 31 жовтня без газопостачання в місті залишаються 2605 абонентів, при цьому системи життєзабезпечення міста працюють у штатному режимі, громадський транспорт здійснює рух згідно з графіками.

Як раніше повідомляв ForUm, станом на 18:30 30 жовтня у Київському, Куйбишевському та Петровському районах Донецька були чутні звуки одиночних пострілів з важких гармат та серії залпів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

33