Південне митне управління Федеральної митної служби Росії заявило, що пункт пропуску Красна Талівка станом на 10:00 в Україні не працює. Про це йдеться в повідомленні прес-служби російського відомства.

«Станом на 10:00 19 серпня 2014 року пропуск фізичних осіб і транспортних засобів через митний пост МАПП Волошине Міллеровської митниці не здійснюється, оскільки суміжний пункт пропуску Красна Талівка в Україні не працює. Посадові особи МАПП Волошине перебувають на місцях і готові до здійснення пропуску фізичних осіб і транспортних засобів через кордон», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що з 22:50 18 серпня до 6:30 19 серпня знову припиняв роботу пункт пропуску Новоазовськ (Україна). Посадові особи суміжного російського митного посту МАПП Весело-Вознесенка Таганрозької митниці не припиняли здійснення митних операцій щодо товарів і транспортних засобів на в'їзд до Російської Федерації.

Інші митні пости в пунктах пропуску на російсько-українському кордоні в регіоні діяльності Південного митного управління працюють у штатному режимі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом