Влада Росії запустила в Криму роботу нового російського стільникового оператора «К-Телеком».

Про це заявив прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв на нараді з віце-прем'єрами.

«У нас на зв'язку Крим, Севастополь. Це знакова подія - сьогодні на півострові почав працювати російський стільниковий оператор «К-Телеком». Люди отримають доступ до сучасних, сподіваюся, надійних послуг у форматі GSM. До кінця року на півострові планується розгорнути мережі третього і четвертого покоління. Сподіваюся, що там і тарифи будуть нормальні, прийнятні для людей», - сказав Медведєв.

У свою чергу міністр зв'язку і масових комунікацій Росії Микола Нікіфоров повідомив, що в останні місяці дуже активно будувалася інфраструктура зв'язку на території Кримського федерального округу», передає «УНІАН».

За його словами, вже у квітні в рекордні терміни було забезпечено будівництво підвідного кабелю, який поєднав Крим з територією РФ і забезпечив надійний безперебійний дротовий зв'язок.

«З червня організовано продаж російських сім-карт. На сьогодні на руках у населення є майже 800 тис. російських сім-карт, для них була виділена окрема нумерація, номери телефонів, які починаються на +7 (978)», - сказав він.

Як повідомляв ForUm, Роскомнагляд видав усі необхідні ліцензії для початку роботи республіканському оператору зв'язку «Кримтелеком».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські мобільні оператори припинять роботу на території Криму 5 серпня.

4 серпня найбільші українські мобільні оператори спростували заяву віце-прем'єра Криму Дмитра Полонського про те, що 5 серпня компанії планують припинити роботу мобільного зв'язку на території півострова.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

324