Співробітники Россільгоспнагляду не пропустили в Крим 20 т реекспортної свіжомороженої риби з В'єтнаму, а також 22 тонни кормів для тварин, повідомляє прес-служба Россільгоспнагляду.

Відзначається, що в пункті пропуску «Армянськ» при проведенні контролю вантажу риби від херсонського підприємства ТОВ «Імперіал», що прямував на адресу сімферопольської компанії «Консалтинг Південь», з'ясувалося, що в документах на товар відсутні відомості про дату вироблення і підприємство-виробник.

«На борту великовантажного автомобіля інспектори виявили 20 т в'єтнамського пангасіуса, ввезення якого на територію Росії заборонене.

Ще в одній вантажівці, яка мала намір вирушити в Крим через пропускний пункт, з Черкас везли майже 1,5 т в'яленої риби, упакованої в старі паки з-під бананів, на яких не було ні дати виготовлення, ні обов'язкового маркування продукту», - сказано в повідомленні.

Вся риба була повернута на територію материкової України.

Крім того, при фізичному контролі вантажів двох автомобілів, які прямували з Нової Каховки Херсонської області в Севастополь, у обох кузовах машин були виявлені 22 т кормів для непродуктивних тварин, не заявлені у ветеринарних супровідних документах. Обидві партії кормів не були допущені на територію півострова і повернуті на материк, зазначають у відомстві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом