В органах земельних ресурсів Волинської області прийнято 26 рішень про виділення учасникам антитерористичної операції на сході України земельних ділянок площею 11,8 га.

Про це повідомляє прес-служба Державного агентства земельних ресурсів.

«З них: для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд виділено 19 наділів площею 3,2 га (9 дільниць - у Турійському районі, 6 - у Луцькому, 3 - в м. Володимирі-Волинському, один наділ - у Ратнівському районі ). Для ведення особистого селянського господарства надано 7 земельних ділянок площею 8,65 га (4 - у Луцькому та 3 - в Іваничівському районах)», - уточнили в прес-службі.

Всього військовослужбовці, залучені до антитерористичної операції на сході країни, подали до органів земельних ресурсів області 59 заяв на отримання у власність земельних ділянок, найбільше з яких у Луцькому - 10 заяв та Турійському районах - 9 заяв.

Крім цього, згідно з повідомленням, для належного забезпечення військовослужбовців земельними ділянками землевпорядники Волині активно ведуть роботу з сім'ями учасників АТО. За сприяння міських, сільських і селищних голів проводиться щоденна робота з надання консультацій, оформлення всіх необхідних дозвільних документів на землю.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

143
Теги