У Донецьку як і раніше стабільно напружена обстановка, в передмісті чути вибухи.

Про це повідомляє офіційний сайт мера Донецька Олександра Лук'янченка.

«Близько 15:35 звуки вибухів чулися з боку селища Піски», - йдеться в повідомленні.

Крім цього, згідно з повідомленням, у місті зберігається скорочений графік подачі води, оскільки канал «Сіверський Донець-Донбас» працює в мінімальному режимі. 30 липня зупинена робота Донецької фільтрувальної станції у зв'язку з бойовими діями і пошкодженнями госпспоруд. В екстреному порядку було проведено перепідключення водоподачі через Верхньокальміську фільтрувальну станцію.

У той же час у мерії зазначили, аварійними бригадами проводяться роботи на високовольтних лініях електропередач та магістральної підстанції «Жовтнева». З 29 пошкоджених трансформаторних підстанцій 4 вже підключені за тимчасовою схемою. Залишаються без електрики 793 приватні та 164 багатоквартирні будинки.

Автовокзал «Західний» залишається закритим. У зв'язку з цим, до розкладу автовокзалу «Південний» додалися кілька маршрутів північного напрямку. Тепер звідси можна виїхати в бік Артемівська, Соледара, Новодонецька (через Добропілля), Святогорська (через Краматорськ і Слов'янськ), Красноармійська, Дніпропетровська і Дзержинська. При цьому автобуси відправляються з автовокзалу щодня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

143