Фахівці КП «Компанія «Вода Донбасу» усунули пошкодження на ділянці каналу Сіверський Донець-Донбас під Горлівкою, завдяки чому почалося наповнення каналу і резервних водоймищ, з яких Донецьк наразі отримує воду. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

«Системи життєзабезпечення міста працюють», - йдеться в повідомленні.

Залізничне сполучення з містом здійснюється згідно з графіками. Міжміські автобусні маршрути відправляються з автовокзалу «Південний». Автовокзал «Західний» залишається закритим з причин небезпечної обстановки в районі його розміщення.

Загалом обстановка по Донецьку залишається напруженою. Знову чути вибухи в периметрі аеропорту і з боку м. Ясинувата. У другій половині дня артилерійський снаряд влучив у гаражний кооператив «Зеніт» на вулиці Шахтарської Слави 3, в результаті пожежею повністю знищено 4 металеві гаражі та один автомобіль.

Нагадаємо, 23 липня через бойові дії в Авдіївському районі була пошкоджена лінія електропередач, внаслідок чого було знеструмлено Донецьку фільтрувальну станцію. У зв'язку з цим у скороченому обсязі вода подавалася в Куйбишевський, Кіровський, Ленінський, Петровський райони Донецька.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом