У м. Авдіївка (Донецька обл.) внаслідок бойових дій пошкоджено ПАТ «Авдіївський коксохімічний завод», постраждалих немає.

Про це повідомляє прес-служба Донецької обладміністрації з посиланням на департамент розвитку базових галузей промисловості.

«Сьогодні внаслідок артилерійського обстрілу були пошкоджені смолоперегонний цех і лінія електропередач 110 кВ у ПАТ «Авдіївський коксохімічний завод»», - йдеться в повідомленні.

Крім того, в обладміністрації зазначили, що на металургійному комбінаті зупинено дві доменні печі з п'яти через можливе зниження постачання коксу на ВАТ «Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча», для якого ПАТ «Авдіївський коксохімічний завод» є основним постачальником коксу.

Оцінити характер пошкоджень ліній електропередач і визначити терміни їх усунення фахівці зможуть після припинення бойових дій біля м. Авдіївка.

Як повідомляв ForUm, раніше стало відомо, що внаслідок бойових дій на території Донецької області пошкоджено та знеструмлено кілька об'єктів НЕК «Укренерго», внаслідок чого порушено електропостачання об'єктів ТОВ «ДТЕК Високовольтні мережі» і ПАТ «ДТЕК Донецькобленерго».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом