ВПС Росії перекидають літаки Су-24М і Міг-31БМ з авіабази Шагол на Уралі та авіабази Канська у Східному Сибіру в Краснодарський край.

Фронтові бомбардувальники Су-24М і винищувачі-перехоплювачі Міг-31БМ відпрацюють застосування високоточної зброї в ході навчань над Чорним морем і на полігоні Ашулук, повідомляє «Лента.ру», посилаючись на інформацію прес-служби Центрального військового округу.

За сценарієм навчань понад 20 літаків з авіаційних баз, розташованих у Челябінській області і Красноярському краї, здійснять безпосадковий переліт довжиною від 2 до 4 тисяч кілометрів на оперативний аеродром у Краснодарському краї. У дорозі льотчики двічі здійснять дозаправку бойових літаків у повітрі за допомогою летючих танкерів Іл-78.

У ході навчань в акваторії Чорного моря та на полігоні Ашулук в Астраханській області льотчики використовуватимуть керовані ракети «повітря-повітря», а також авіабомби і ракети «повітря-поверхня». В ході навчань відпрацьовуватиметься взаємодія з літаком дальнього радіолокаційного виявлення А-50.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом