Президент України Петро Порошенко заявляє, що Київ почне імплементацію Угоди про асоціацію з ЄС відразу після її підписання. Про це він заявив сьогодні у Страсбурзі, виступаючи на пленарному засіданні Парламентської асамблеї Ради Європи.

Зазначивши, що 27 червня він має намір підписати цей документ у Брюсселі, Порошенко сказав: «Ми почнемо імплементувати цю Угоду негайно, відразу після підписання».

«Останній аспект особливо важливий на тлі того, що Україна стала на шлях економічної інтеграції та політичної Асоціації з ЄС. Цей шанс буде використано, реформи назріли й перезріли», - заявив він, повідомляє «УНІАН».

Президент України наголосив, що Європейський Союз «для нас - це історія успіху, еталон успішної держави, перевірена часом модель реформ». «І коли мене запитували, яка ваша президентська програма реформ, мені було дуже легко відповідати - Угода про асоціацію. Все там є», - сказав Порошенко.

Нагадаємо, 23 червня Рада ЄС завершила підготовку до підписання економічної частини Угоди про асоціацію з Україною 27 червня.

Президент України Петро Порошенко має намір особисто поставити підпис під економічною частиною Угоди 27 червня в Брюсселі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом