На місці підриву залізничного шляхопроводу в Запорізькій області ведуться слідчі роботи. Про це в коментарі кореспондентові Forum'у повідомили в прес-підрозділі управління СБУ в Запорізькій області.

За даними прес-служби відомства, на цей момент там працює слідча група і вибухотехніки. Подробиць події в УСБУ не уточнюють.

Разом із тим, за даними прес-служби обласного управління МВС, ймовірно вже розпочато кримінальне провадження за цим фактом.

«Відкривали (кримінальне провадження - Ред.) також вони (УСБУ в Запорізькій області - Ред.)», - зазначили в прес-службі ГУ МВС у Запорізькій області.

У той же час в прес-службі УСБУ в Запорізькій області цю інформацію не підтвердили, але й не спростували. Інформації про те, за якою статтею відкрито кримінальне провадження, також не повідомляється.

У свою чергу відомостей про те, коли будуть розпочаті відновлювальні роботи на місці вибуху і скільки часу це може зайняти, немає. «Зараз нічого напевно сказати не можемо. Це питання узгоджується. Наші залізничники зараз перебувають на місці. З'ясовують обсяги робіт, терміни», - повідомили в прес-службі Придніпровської залізниці.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні о 2.20 невідомі пошкодили міст на виїзді з міста Оріхів у бік села Новоданилівка в Запорізькій області.

Тетяна Мацур, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

144