Сьогодні в рамках стамбульської частини візиту до Туреччини міністр закордонних справ України Борис Тарасюк зустрівся з Генеральним секретарем Постійного міжнародного секретаріату Організації чорноморського економічного співробітництва (ОЧЕС) Тедо Джапарідзе.

Як повідомили в прес-службі Міністерства закордонних справ України, на зустрічі обговорювалися поточний стан і перспективи розвитку співпраці в рамках ОЧЕС. Зокрема наголошувалося, що діяльність відповідних структурних органів ОЧЕС активно сприяє розробленню конкретних проектів і програм співпраці в Чорноморському регіоні.

Також під час перебування в Стамбулі міністр закордонних справ України зустрівся із співголовою українсько-турецької ділової ради і представниками ділових кіл Турецької Республіки. У своєму виступі голова зовнішньополітичного відомства наголосив на готовності української сторони до розширення економічного співробітництва з Туреччиною, повідомляє «ЛІГА».

В Організацію чорноморського економічного співробітництва входять Азербайджан, Албанія, Вірменія, Болгарія, Греція, Грузія, Молдова, Російська Федерація, Румунія, Туреччина і Україна.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

318