Державтоінспекція буде реформована до кінця березня. Про це сьогодні на прес-конференції в Києві повідомив начальник Державного департаменту ДАІ МВС України Сергій Коломієць.

«До кінця березня реформування ДАІ закінчиться», - сказав Коломієць.

За його словами, реформування структурних підрозділів ДАІ буде закінчено, незважаючи на те, прийме чи не прийме Верховна Рада запропонований МВС України законопроект про реформування ДАІ.

Крім того Коломієць повідомив, що до кінця березня буде створена комплексна база даних власників автомобілів, а до кінця першого півріччя поточного року в структурі ДАІ буде створена електронна база порушників правил дорожнього руху, інформує «УНІАН».

Як повідомляв ForUm, 19 липня 2005 р. Президент України Віктор Ющенко підписав Указ «Про ліквідацію Державної автомобільної інспекції». Цим Указом ліквідовується Державна автомобільна інспекція як складова частина системи МВС. ДАІ і її регіональні структурні підрозділи реорганізуються в Державну службу безпеки дорожнього руху Міністерства внутрішніх справ України (дорожню міліцію) і патрульну службу Міністерства внутрішніх справ України. Своїм указом Президент доручив Кабінету Міністрів України провести в тримісячний термін заходи, пов'язані з ліквідацією Державної автомобільної інспекції МВС України.

Термін ухвалення законопроекту про реформування ДАІ минув ще 19 жовтня 2005 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

369