Протягом останніх днів уздовж українсько-російського кордону вирито понад 50 км протитанкових ровів.

Про це сьогодні на брифінгу повідомив начальник відділу взаємодії із ЗМІ Державної прикордонної служби України Олег Слободян, передає «РБК-Україна».

«Тільки протягом останніх днів у рамках українсько-російського кордону вирито 51 км протитанкових ровів, проводиться посилення в інженерному плані облаштування кордону, використовується ще більше технічних засобів. Тому свою роботу з посилення кордону ми робимо», - сказав Слободян.

Він також наголосив, що всі підрозділи Держприкордонслужби посилені, і здійснюється їх військова охорона, передає «УНІАН».

Крім того, за словами Слободяна, Держприкордонслужба опрацювала перелік рекомендації щодо прикордонного контролю з метою недопущення проникнення в Україну екстремістів.

«Наразі уже відпрацьовані рекомендації щодо прикордонного контролю стосовно тих осіб, які можуть прямувати з метою дестабілізації обстановки в Україні. Вони спрямовані в органи охорони кордону, і я думаю, що можливо навіть сьогодні ми їх оприлюднимо. Це перелік тих позицій та документів, які повинні мати люди і за наявності яких прикордонникам легше буде прийнято рішення про пропуск або не пропуск через державний кордон України», - заявив Слободян.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

289