Натяжні стелі у сфері облаштування й декору приміщень вже далеко не новинка. Їхні очевидні переваги оцінили чимало користувачів. Тривалий термін експлуатації, простота й швидкість монтажу, можливість замаскувати нерівності й інші дефекти стелі, зручність у догляді — лише невеличкий перелік плюсів.

Дуже просто обирати натяжні стелі в Чернівцях на сайті List.in.ua — на цьому ресурсі представлено актуальні пропозиції від багатьох компаній та є можливість підібрати найбільш вдалі варіанти відповідно до своїх потреб.

Популярні різновиди натяжних стель

Виробники постійно вдосконалюють свою продукцію, виготовляють цікаві й оригінальні вироби. І, звичайно, ціни на ці товари залежать від матеріалу, технології виготовлення та інших характеристик. Є нагода обрати якісний товар у бажаній ціновій категорії.

Зазвичай, замовники опираються на власні вподобання та поради дизайнера — це дозволяє облаштувати модне та стильне приміщення, що відповідатиме актуальним тенденціям та індивідуальним побажанням.

  • Глянцеві натяжні стелі

Такі поверхні мають просто неперевершений вигляд. Їм до снаги навіть дуже маленьку, компактну кімнатку візуально зробити просторою та яскравою. А завдяки підбору оптимального відтінку можна досягти цікавих ефектів та стилістичних рішень. Звичайно, не варто обмежуватися виключно білими стелями. Дуже ніжно та вишукано виглядають натяжні стелі блакитних, рожевих, світло-зелених та інших кольорів. Не стримуйте свою фантазію, обирайте креативні варіанти, які, на перший погляд, можуть здатися дивними чи викличними. Адже саме так ви додасте своїй оселі ноток ексклюзиву та шарму. Завдяки додатковому декору можна досягти певних стилістичних ефектів — можна отримати ефект захмареного чи зоряного неба, моря тощо. Для сучасних приміщень, декорованих в стилі модерн, глянцеві натяжні стелі, без перебільшення, ідеальний варіант.

  • Матові натяжні стелі

Елегантну простоту та вишуканість цих поверхонь оцінять власники класичних, стриманих інтер’єрів. Вони мають простий та, водночас, гармонійний вигляд, не «перетягують» на себе зайву увагу та забезпечують лаконічність, завершеність дизайну приміщення. Також гарно підходять ці стелі до дитячих кімнат, спалень, віталень — пастельні відтінки дарують відчуття спокою.

  • Тканинні стелі

Якщо раніше мова йшла про плівкові поверхні, то зараз варто розглянути ще один цікавий варіант — тканинні натяжні стелі, які виготовляються з поліестеру. Виробники забезпечують доволі широкий діапазон розміру полотен — це дозволяє уникати швів. Тканинні стелі міцні та доволі стійкі до випадкових пошкоджень, швидко й якісно натягуються методом холодного монтажу. А сфера застосування доволі широка — такі стелі можна монтувати і в неопалюваних приміщеннях: на терасах, в заміських будинках тощо.

  • Багаторівневі натяжні стелі

Це особливий різновид стельового покриття, що дозволяє втілювати в життя найрізноманітніші дизайнерські ідеї. А якщо використати підсвітку, то кількість переваг лише зростає. Для різних рівнів можна обирати різні відтінки стелі та досягати цим особливих стилістичних ефектів. Вибір висоти та кількості рівнів, кольорів та варіантів світильників — все на ваш розсуд!

Сьогодні оформити стильне та комфортабельне приміщення доволі просто — не обмежуйте свою фантазію, довіряйте порадам професійних дизайнерів, обирайте відповідальних майстрів і насолоджуйтеся неперевершеним результатом!

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

206