Фотографія стала невід'ємною частиною нашого життя і такий її різновид як селфі займає важливу частку серед усіх знімків. Зробити вдале фото зручно з використанням спеціального оснащення – моноподу або селфі-палки – це девайс для фіксації смартфону для зйомки фото самого себе. В каталозі аксесуарів для мобільних пристроїв існує цілий розділ, де знайдеться не одна палиця для селфі опт.

Особливості палиці для селфі

Конструкція моноподів має свої особливості, тож давайте розглянемо основні з них:

  1. Регульована довжина. Конструкція моноподу зазвичай передбачає два блоки – тримач смартфону і ручка, що регулюється по довжині.
  2. Дистанційне керування процесом зйомки. Це може бути втілене за допомогою кнопки на ручці селфі-палиці або ж стороннім девайсом – пультом дистанційного управління.
  3. Матеріал, з якого виготовлений монопод – може бути пластик, алюміній, з додаванням карбону та інші.

Телескопічна конструкція дозволяє регулювати відстань від оператора до об'єкта, який необхідно зняти.

Дистанційне керування здійснюється за рахунок Bluetooth-з'єднання між моноподом та смартфоном. Завдяки цьому достатньо натиснути кнопку і отримаєте фото. Деякі селфі-палиці додатково оснащені USB-портом для підзарядки девайсу або для підключення клавіатури. Це доволі корисна опція, завдяки чому Ви можете автоматично регулювати настройки фото або відео.

Вбудований Wi-Fi дозволяє миттєво передавати отримане зображення або відеоролик відразу після зйомки.

Отже, палиці для селфі можуть поєднувати в собі безліч особливостей, щоб максимально якісно використовуватись для зйомки фото та відеоматеріалів і є незамінними помічниками при зйомці відеоблогів.

Різновиди палиць для селфі

За своєю конструкцією розрізняють три основних типи палиць для селфі:

  • монопод – складається з однієї трубки, довжина якої може коливатись від 50 см до 150 см, головна особливість моноподу в тому, що за його допомогою можна отримати більше варіацій кутів зйомки;
  • селфі-палиця – телескопічна трубка, на відміну від монопода має більший діаметр, а також доступна в більшій кількості кольорів, ніж монопод;
  • трипод – використовується разом з моноподом і забезпечує найбільшу стійкість конструкції;
  • багатофункціональні стіки, які поєднують у собі функції усіх вищеперерахованих видів палиць для селфі.

Основні типи селфі-палиць за способом підключення:

  • з бездротовим керуванням (через Bluetooth-з'єднання);
  • дротові моделі (підключення до смартфону здійснюється через роз'єм для навушників).

Фактично всі моделі девайсів оснащені стабілізацією зображення для отримання якісного фото та відеоматеріалу.

Висновки

Моноподи та селфі-палиці – це доволі корисні аксесуари для тих, хто активно використовує свій смартфон для зйомки фото та відео. Такі конструкції мають свої особливості та відмінності, але основна їх функція – отримати якісне зображення з різних кутів зйомки або ж отримати гарне селфі без допомоги сторонніх. То ж радимо Вам купити селфі палиця опт при плануванні подорожі або інших приємних подій, коли досить важливо зберегти моменти та емоції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

0